NBA, Tippetips: Knicks og Hawks holder poengtotalen lav!


New York Knicks - Atlanta (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 00.35)

Mike Woodson bør ha solid polstring der han sitter løst i NBAs mest prestisjefylte sjefsstol. Med kun tre seiere på de 10 seneste, kan vi trygt fastslå at Manhattans søkkrike klubb er i seriøse vansker.

De satser naturlig nok på å rette på noe av inntrykket når Atlanta Hawks kommer på besøk til Madison Square Garden lørdag. Disse lagene har vunnet hvert sitt innbyrdes oppgjør tidligere denne sesongen, men forrige møte - for fire uker siden - var typisk New York. Hawks vant 110-90, og avslørte samtidig Knicks' offensive problemer.

I løpet av de fire ferskeste kampene har Woodsons gutter i snitt levert 84 poeng - og dét med en Amare Stoudemire på oppadgående som har tegnet seg for 16. The Hawks begynner å finne seg til rette med sitt nye system, men avhenger av Kyle Korvers skuddferdigheter. 

Alt i alt peker det mot problemer for Knicks her. Etter alt rotet som foregår i klubben er Under 193.5 til 1.90 i odds høyaktuelt. 


Charlotte-LA Lakers (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 00.05)

Kobe Bryant har opplevd tre tap på like mange kamper etter at han gjorde skadecomeback for LA Lakers. Den kommende "Hall of Fame"-spillerens gjeninntreden synes i det hele tatt å ha ødelagt den skjøre balansen som var bygd opp mens han var skadet. 

Med alle All Star-spillerne i oppstillingen, har Lakers i snitt fått 114 poeng bakover. I tillegg komme Pau Gasols offentlige uttalelser om at han ikke er fornøyd med trener Mike D'Antoni. 

Laget møter et Charlotte Bobcats som selv har tapt to strake kamper - mot Indiana og Orlando, henholdsvis. Det var like fullt mye å glede seg over i det knepne tapet mot Pacers, og de er kan handles med -3 i handicap til 1.91 i odds. Ettersom Bryant trenger tid på seg til å finne tilbake til den offensive rytmen, er det verdt å satse på Under 197 poeng til 1.91 i odds.

Beste Spill: 

Sats på Under 193.5 poeng i oppgjøret mellom New York vs Atlanta til 1.90 i odds