NBA, Tippetips: Kan Carmelo hjelpe New York tilbake i form?


Knicks v Pelicans

Etter åtte strake tap merker trener Mike Woodson presset. Tap i Madison Square Garden mot New Orleans Pelicans vil for alvor fortelle oss at problemene er store i Knicks. 

Mye har handlet om kun Carmelo Anthony for New York denne sesongen. All Star-spilleren har bidratt med 26.5 poeng pr kamp, selv om klubben som sådan ikke har evnet mer enn 3-12 i løpet av de 15 innledende kampene. Og ettersom Knicks har vært så vidt endimensjonale i spillet sitt, har det blitt lett for motstanderne å finne mottrekk. Big Apple-klubben har blitt holdt under 100 poeng i sine syv nyligste kamper, mens de selv har maktet kun 92.4 poeng pr kamp - hvorav kun 51.1 poeng (dårligst i hele serien) har kommet fra utenfor feltet. 

Mer av det samme kan bli skjebnesvangert mot Pelicans, hvis klubb besitter Anthony Davis - en spiller med en fryktinngytende god statistikk i feltet. Snittet viser 3.8 blokkeringer i tillegg til 18.8 poeng i New Orleans' seneste 10 kamper. I duoen Eric Gordon og Jrue Holliday har de guarder som kan drive tempoet opp når det trengs. 

New York er priset til 1.92 i odds for seier, og vil på et eller annet tidspunkt begynne å vinne igjen. Hva som smartere er; Sats på totalt antall poeng. Tatt i betraktning New Yorks elendige form, og Pelicans' svake bortestatistikk, er det fornuftig å satse på Under 197.5 poeng til 1.87 i odds. 


Lakers v Trail Blazers 

Etter at lagets 11 kamper lange seiersrekke overraskende fikk sitt endelikt mot Phoenix onsdag, vil Portland Trail Blazers forsøke å starte en ny rekke av gevinster med bortekampen mot LA Lakers i kveld. 

Dersom dette oppgjøret ender med å bli en kamp mellom reservene, kan de måtte vente lenger. 

Lakers-benken er nemlig seriens beste med 47 poeng i snitt pr kamp, mens Portlands reserver kun leverer 22.9 - fjerde svakest. 

Med LA priset til 2.40 i odds på å ta sin femte seier på de seks seneste er det bare å smelle til! 

Beste Spill: Sats på Under 197.5 poeng i oppgjøret mellom New York og New Orleans til 1.87 i odds