NBA, Tippetips: Jevnt mellom Wizards og Bobcats!


Washington Wizards 1.48, Charlotte Bobcats 2.70 - SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 01.05!

Nå som begge lagene har løst billett til playoff-spillet, handler det om posisjonering mpt Charlotte Bobcats tar turen til hovedstaden for oppgjøret mot Washington Wizards.

Disse klubbene har fortsatt noe å spille om - og det handler om sjette-seedingen. Laget som i skrivende stund innehar plassen er Wizards, med Bobcats én kamp bak.

Så, hvorfor er sjette-seedingen så viktig? Vel, syvende vil ende med å møte Indiana eller Miami i 1. runde av playoffen, mens sjette skal gjøre opp med Toronto eller trolig Chicago. Dersom er det viktig å ende sesongen sterkt, og således unngå Pacers eller Heat. Til tross for Pacers nedadgående formkurve den siste tiden, forsvinner de trolig ikke ut av playoffen med det første. Toronto vil derimot være foretrukket motstander i første runde. 

Wizards stjernespiller John Wall beskrev denne kampen som sesongens viktigste. Og han kan få rett i analysen. Dersom Washington taper nattens kamp, vil Charlotte gå forbi på tabellen.

X-faktoren her kan vise seg å være Nene - Washingtons brasilianske forward. Spilleren har gått glipp av seks uker grunnet skade. Med Nene i startoppstillingen er Wizards uansett et bedre lag, og de kan trenge ham for å tukte Al Jefferson. Det er imidlertid lite trolig at han får mange minutter i denne kampen, og spørsmålet er hvor mye Nene kan bidra med i sin første kamp etter skade? 

At Washington vinner dette oppgjøret til 1.48 i odds virker tilsynelatende som et trygt spill. Men, dette vil bli jevnt, og Bobcats kan snike med seg seieren her. Sats derfor på at Charlotte vinner med +4.5 i handicap til 1.98 i odds.

Beste Spill: Sats på at Charlotte vinner med +4.5 i handicap til 1.98 i odds