NBA, tippetips: Indiana Pacers presenterer seg som gullkandidater!


Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 03.00 GMT)

Laget med den beste statistikken i NBA møter laget som har overrasket mest og flest mandag. Indiana Pacers (16-1) møter nemlig Portland Trail Blazers med 14-3 å vise til.

Hjemmelaget fortsetter å vise hvorfor de ligger så vidt høyt på tabellen med 105-100 over LA Clippers søndag. Til tross for en noe fordelaktig terminliste så langt, er de på alle måter en seriøs utfordrer til Miami i Eastern Conference. 

Paul George har vært i MVP-form der han har vært Pacers mestscorende i samtlige kamper foruten to, med 23.6 poeng og 6.1 rebounds. Selv om motstanden kanskje har vært av det overkommelige slaget, har Indianas beviselige utvikling gjort at de kan utropes til utfordrere til gullet. Oddsen på at de tar tittelen er 5.50. 

Portlands formkurve gjør at oddsen for deres del er 20.00, selv om det er liten grunn til å forvente at de holder følge til døra. LaMarcus Aldridge er i så fall nødt til å trenge igjennom det tetteste NBA-forsvaret, mens Pacers-laget i tillegg er det mest effektive offensivt. 

Sats på at Indiana går seirende ut. Ettersom Portland har en tøff seier i beina fra oppgjøret mot Lakers, er det verdt å satse på Under i markedet for poeng totalt. 


Utah Jazz vs Houston Rockets

Et annet lag å holde øye med den kommende måneden, er Houston Rockets. Laget har vunnet åtte av sine ni nyligste kamper, og kan i tillegg skilte med divisjonsbeste offensivt: 111.6 poeng. Det gjør dem til NBAs mest potente angrep. Rockets tar turen til Utah Jazz som tapte 93-104 sist disse lagene møttes denne sesongen. 

Rockets begynte så smått å rote seg bort, men er nå tilbake på vinnersporet. Dersom de kan beholde momentum gjennom desember - hvor de møter lag som Golden State, Portland, Memphis, Indiana og San Antonio - kan oddsen på 18.00 fremstå generøs. 

Beste Spill: Sats på Indiana med handicap mot Portland til 1.85 i odds