NBA, Tippetips: Houston vinner og har avansement i sikte!


Houston Rockets 1.37 - Portland Trail Blazers 3.15 (Blazers leder serien 1-0)

Det måtte tilleggstid til før Portland Trail Blazers kunne innkassere hjemmekamp mot Houston Rockets i Kamp 1 i playoff-serien i NBA. Det er imidlertid liten tvil om at de dårligere seedede liker utsiktene til å ta seg videre fra 1. Runde.

Damian Lillard var sensasjonelt god i sin post-season debut, men ble likevel satt i skyggen av LaMarcus Aldridge' 46 poeng. Svakt forsvarsspill kan gi Blazers mulighet til å vinne til generøse 3.15 i odds, og dermed øke ledelsen til 2-0. 

Houston er nødt til å foreta justeringer, men ikke minst mindre av James Hardens kjæling med ballen. Sistnevnte spiller sørget for 27 poeng og fryktelige 8-28 i shooting.

Men, dette problemet er ikke nytt under solen. Å presse All Star-spilleren til å foreta dårlige skudd vil være en fortsatt prioritet for Portland. Og dersom det funker, vil vertene være nødt til å sette sin lit til at Chandler Parsons og Dwight Howard leverer mer offensivt. 

Kevin McHale pekte på at mannskapet var overtent, og således gjorde en rekke feil. Laget er tilgjengelig til 1.83 med -5.5 i handicap. Portland skal uansett være i stand til å følge dem til døra her, og vi kan forvente mange poeng totalt.

 

Miami Heat 1.15 – Charlotte Bobcats 6.00 (Heat leder serien 1-0)

Heat var både veldig gode og tilsvarende svake i Kamp 1 mot Charlotte, hvor de til slutt gikk seirende ut med 99-88. Med spørsmålstegn ved Bobcats Al Jefferson, er de regjerende mesterne priset til 2.15 i odds for å avansere med 4-0.

Det at Jefferson har gjort som han selv vil, har nettopp vært årsaken til Charlottes opptur. Dersom han hindres, og Michael Kidd-Gilchrist ikke evner å holde seg unna utvisninger - vil Miami med -12.5 i handicap til 2.25 være høyaktuelt.

 

San Antonio Spurs 1.24  - Dallas Mavericks 4.10 (Spurs leder serien 1-0)

Spurs kom fra det med livet i behold i søndagens kamp mot Dallas. The Mavericks tapte i realiteten kampen i løpet av de åtte siste minuttene, og måtte dermed konstantere 85-90. Og trolig er alt håp ute for avansement allerede. 

Etter at Tony Parker ikke kom til sin rett i 1. omgang, foretok San Antonio justeringer. Det kan nå være verdt å satse på at de går opp i 2-0 ledelse med -10.5 i handicap til 2.40 i odds, mens Dallas desperat må tenke ut en Plan C. 

Beste Spill: Sats på at Houston vinner Kamp 2, og at de vinner serien til 2.35 i odds