NBA, Tippetips: Houston får lett spill mot Memphis!


Houston - Memphis (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 01.35)

I tidligere tider ville Memphis Grizzlies vs Houston Rockets vært en kamp mellom to rendyrkede spillestiler. Med to Western Conference-rivaler på vei i ulik retning denne sesongen, kan katastrofe lure bak neste sving for et av disse lagene. 

 

Houston - med 11-4 foran egne fans - viste akkurat hvor gode de er da de slo San Antonio 1. juledag. Laget tegnet seg for 40 poeng i løpet av kampens første 15 minutter, og en shooting-prosent på 52. Det var rett og slett en oppvisning signert et mannskap i snitt leverer 106.5 poeng pr kamp. Kanskje viktigst av alt; seieren kom på bortebane, hvor Rockets står med 8-7 hittil. 


Med noe jevnere prestasjoner kan Houston melde seg på som en seriøs utfordrer til seriemesterskapet. De er ikke priset høyere enn til 18.00 i odds for tittelen, og samtidig tilgjengelig til 8.50 ganger innsatsen på å vinne Western - til tross for at de er tredje best offensivt. At de ikke er bedre enn nummer 10 på listen over defensive prestasjoner, er bemerkelsesverdig den tid de har Dwight Howard som anker. Det skulle imidlertid være gode utsikter til bedring, spesielt når play-offen negynner å komme innenfor rekkevidde. 


Memphis er på sin side kun en skygge av seg selv, der de ligger på 26.plass på den nevnte defensive oversikten. De er i tillegg fullstendig avhengige av at Marc Gasol er tilbake på banen i januar, for å få skuta på rett kjøl. Selv the Rockets' svake statistikk bør ikke være tilstrekkelig til å avhjelpe situasjonen. Sett i lys av at det skiller +12.3 poeng i favør av Houston, kan the Grizzlies meget vel få vanskeligheter her. 


Beste Spill: Sats på Houston med handicap i møte med Memphis