NBA, Tippetips: Heat slår Wizards med god margin!


Det ligger en til en rutinemessig seier for Miami Heat når de møter Washington, mener Unibets NBA-ekspert Mark Woods...


Miami Heat 1.30, Washington Wizards 3.50 – SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 00.35!

Hva er problemet med Miami Heat om dagen? De regjerende mesterne har nemlig tapt tre kamper på rappen - inkludert i tilleggstid i søndagens oppgjør mot Chicago.

Mye av ansvaret for den svake perioden skal tilskrives LeBron James, hvis spiller kun har levert 19.3 poeng i snitt - 7.8 under sesongsnittet. Men, la oss ikke få panikk helt ennå. Nevnte periode har fulgt i kjølvannet av seieren over Charlotte med 61 poengs margin for kun syv dager siden. "Most Valuable Player" akter vel ikke å pakke sammen allerede?

Samtlige av Miamis taps-troika kom på bortebane, men er tilbake foran eget publikum til oppgjøret mot Washington Wizards. Selv om mannskapet fra DC står med 8-1 på sine ni nyligste, har ingen av motstanderne vært av samme kaliber som Heat. 

LeBron & Co kan skilte med 24-4 på hjemmebane, og har på papiret en nokså overkommelig avslutning på den ordinære sesongen. Siden Indiana Pacers virker rystet etter fire strake nederlag, mens rivalene i Western ikke makter å dra fordel, bør vi ikke avskilte tittelfavorittene helt ennå. 

Beste Spill: Sats på Miami med -6.5 i handicap mot Washington til 1.92 i odds