NBA, tippetips: Heat gruser Orlando Magic


Se Miami Heat vs Orlando Magic direkte kl 00.35 søndag!

Etter å ha slått Orlando Magic med 28 poeng onsdag, kan Miami Heat påføre Florida-klubben ytterligere problemer allerede lørdag kveld. 

Dårlig nytt for Magic, er at oppgjøret finner sted på South Beach - hvor Heat står med 6-1 hittil. Ettersom Orlando fremdeles ikke har bokført en eneste gevinst på bortebane denne sesongen, er handicap-markedet formidable +13.5. 

Miami kan ha Dwayne Wade tilbake etter en to kamper lang pause. Det er imidlertid verdt å holde et øye med hvordan det medisinske apparatet velger å pleie mannens kne i månedene som kommer. I stadig større grad har NBA-trenerne begynt å følge San Antonio Spurs' eksempel, hvor nøkkelspillere får tid til å komme seg til hektene igjen - samt spare dem til play-off spillet. Selv for et så vidt godt lag som Heat kan slikt ha innvirkning på seiersmarginen - spesielt dersom de regjerende mesterne spiller to etterfølgende kvelder. 

Wade har vært variabel, og har levert 16.7 poeng pr kamp. Mannens tilstedeværelse vil imidlertid kunne ta noe av fokuset bort ifra LeBron James, og således gi Orlando ytterligere problemer. Selv med et romslig handicap bør vi kunne satse på at Miami tar dette igjen. 


Se Indiana Pacers vs Philadelphia 76ers direkte! 

To like ujevne motstandere møtes til dyst i Indiana, hvor Pacers ønsker Philadelphia 76ers velkommen til gards. Feelgood-faktoren har forsvunnet som dugg for solen etter Phillys strålende sesonginnledning. Lagets seiersrekke ble avløst av fire tap, før det endelig ble full pott igjen mot Milwaukee Buck fredag. Laget er tilgjengelig til +14 i markedet for handicap, men sats heller på at det ikke blir altfor mange scoringer her. Under 193 poeng er priset til 1.91 i odds. 

Skader er en velkjent del av idretten, men de kommende 24 timene kan være avgjørende for Chicago Bulls og Memphis Grizzlies. For sistnevnte handler det om Marc Gasols kneskade - hvis problemer kan fjerne alle håp om å legge en trøblete sesonginnledning bak seg. Langt større bekymringer er knyttet til røntgenbildene av Derrick Rose' kne, etter at han hinket av banen i tapet mot Portland fredag. Hvis, som det fryktes, 2011-sesongens Most Valuable Player har pådratt seg sin andre ACL-skade, 20 måneder etter den første, er gullambisjonene så godt som skrinlagte. 

Beste Spill:

Sats på Miami med +13.5 i handicap til 1.91 i odds