NBA, Tippetips: Grizzlies vinner med handicap!


Detroit-Memphis

Mannen Memphis Grizzlies trenger som mest følger kampen fra sidelinja nok en gang. Uten All Star-spilleren Marc Gasol, er spørsmålet om Grizzlies har nok til å gjøre av med Detroit Pistons?

Siden NBAs regjerende "Defensive Player of the Year" pådro seg en kneskade, har laget 7-13 å vise til - noe som beviser hvor viktig Gasol har vært de siste årene. 

I følge NBA.com, går Memphis fra -14 til -58 når spanjolen ikke er på banen, mens offensiv rebounding er fullstendig fraværende. 

Skaden har gitt trener Dave Joergers ambisjoner et skudd for baugen. Ikke minst planene om å sørge for mer fart i Grizzlies-spillet har blitt forpurret av et forsvar som har fått fra å være det nest mest effektive i ligaen, til å ligge på 24. plass i løpet av 12 måneder. 

Med andre ord; kampene som inkluderer Memphis betyr ikke lenger få scoringer for motstanderen. 

De kan meget vel få problemer igjen i dag mot Pistons Greg Monroe og Andre Drummond. Sistnevnte duo vil trolig være en vrien nøtt for Zach Randolph og Kosta Koufos. 

Detroit har imidlertid tapt tre på rappen, og står med svake 6-11 på hjemmebane. Ettersom vertene sliter, kan Grizzlies ha akkurat hva som skal til for å vinne (2.18). 

Beste Spill: Sats på Memphis med +2.5 i handicap til 1.90 i odds