NBA, Tippetips: Golden State svinger seg mot Utah Jazz


Golden State Warriors v Utah Jazz

Det har hele veien ligget av til en sesong i overgangsfasens tegn for Utah Jazz. I NBA er det tilnærmet umulig å holde seg på topp til enhver tid. Stockton-Malone æraen har imidlertid aldri syntes lenger unna, etter 1-9 i sesonginnledningen. 

Ting vil trolig gå fra vondt til verre for Jazz i bortemøtet med Golden State lørdag kveld. Warriors kan skilte med prikkfritt rulleblad på hjemmebane (4-0) og en seiersmargin på over 16 poeng pr kamp. Utah har levert divisjonens verte scoringssnitt med 88.8 poeng pr kamp, noe som faller til 84.6 når på bortebane. Nevnte forklarer også hvorfor laget er det eneste som har en negativ assist-to-turnover rate i hele NBA. Det forteller oss alt om lagets offensive problemer. 

Warriors er favoritter med +14.5 i handicap, og etter at Utah har nettopp har gjort unna et tøft nederlag mot San Antiono, kan den fysiske formen spille inn her. Ettersom disse lagene skal i aksjon igjen mandag, skal vi ikke bli overrasket dersom Golden State hviler enkelte spillere. Sats på Under 201 poeng til 1.90 i odds


Washington Wizards v Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers møter Washington Wizards fredag kveld, og begge klubbene ønsker å bryte ut av den negative trenden. Cavaliers vil få Andrew Bynum tilbake etter at han har hatt fri de to seneste kampene (grunnet familiære årsaker). 

Etter at han nylig kom tilbake fra en kneskade, har det forhenværende All Star-spilleren kun levert 6.2 poeng og 4.2 rebounds i snitt. Det kan meget vel åpne døren for Marcin Gortat, hvis spiller vil være lysten på å vise seg frem for Wizards. Cavaliers står med seks strake bortetap, men siden Trevor Ariza er ute for vertene, kan det være verdt å satse på +7.5 i handicap til 1.91 i odds.

Beste Spill: Sats på Under 201 poeng i oppgjøret mellom Golden State og Utah til 1.90 i odds