NBA, tippetips: forvent et jevnt oppgjør når Pacers kjemper for livet!


Hvor hadde vel Miami Heat vært uten LeBron James? Svar: På sommerferie. I stedet kan de regjerende NBA-mesterne nok en gang sikre seg finalebilletter med seier over Indiana i Kamp 6 av Easter Conference-finalene. Men, kanskje er det på tide å bebude slutten for "De Tre Store" sin regjeringsperiode?

MVP har vært toppscorer I hver eneste kamp denne sesongen, med 28.4 poeng og 7.2 returer i snitt. Torsdag noterte han seg for flere poeng enn hele Indiana-laget i den viktige 3.omgangen. Han noterte seg for 50% i treffprosent, mens lagkameratene kunne vise til høyst ordinære 37.8%. Det sier sitt om hvilke kvaliteter vi har med å gjøre, når Miami har blitt kjempet i kne med James, Chris Bosh og Dwayne Wade på banen samtidig. 

Nevnte til tross; Pacers - selv med fordel av hjemmebane - er priset til 2.23 i odds på å ta oppgjøret til en avgjørende Kamp 7 lørdag. Motstanderne, som må klare seg uten Chris Anderson, er tilgjengelig til 1.67 i odds på å vinne 4-2 sammenlagt. For de som måtte føle seg i overkant modige: Indiana betaler 8.00 i odds på å vinne to strake kamper, for deretter å nå finalen mot San Antonio Spurs. 

Kan så Pacers trekke denne duellen ytterligere ut i tid? Mye mulig. Kan de vinne to strake? Lite trolig. Spesielt sett i lys av at de var slappe i stilen med den forgangne helten George Hill i aksjon. 

Det faktum at Heat har vist seg overvinnelige, gjør at vi kan spørre om de har hva som kreves for å ta seg forbi Spurs. Ved inngangen til Play-off spillet ga vi dem etiketten "outsider", og San Antonio er så visst kapable til å ta tittelen. Med 3.30 i odds på å vinne finalen er det kanskje på tide å satse på Spurs.

Beste Spill: Sats på under 175 poeng i kampen Indiana vs Miami til 2.85 i odds