NBA, Tippetips: Få poeng når Blazers og Jazz møtes!


Visste du at: Du ser Boston Celtics vs Denver Nuggets gratis på Unibet TV?

Portland har knepet 14 gevinster på sine 15 første kamper, og laget befinner seg dermed komfortabelt på topp i Western Conference. Påstandene om at den gode seriestarten kun var et blaff fikk seg et skudd for baugen da laget gjorde av med Indiana Pacers - fremdeles NBAs beste klubb. 

Det er enkel men effektiv basketball vi snakker om her. Blazers er statistisk sett det tredje mest effektive laget i serien, mens de kun ligger bak Golden State hva angår trepoengere - hovedårsaken til at førstelaget bidrar med 81.3 pr kamp - nest best totalt. 

Det er ikke bare fremover på banen det stemmer. Blazers er i tillegg effektive i forsvar, og har kun Pacers foran seg i statistikken. Det er nettopp derfor Portland i snitt scorer 5.1 poeng mer enn motstanderne pr kamp. 

Mest trolig vil det ikke være tilstrekkelig til å kunne kjempe om tittelen denne sesongen. En bredere spillerstall vil være påkrevet. Blazers er priset til 3.65 i odds på å vinne Nortwestern Division, mens Oklahoma City fortjent holdes som favoritter til 1.38 ganger innsatsen. Terry Slotts gutter er underholde å se på, og en vrien motstander for noen og enhver - spesielt for mindre fysiske lag.

De håpløse Utah Jazz - for øyeblikket på bunn i Western - passer nettopp den siste beskrivelsen. Klubben kan vise til elendige 1-10 på bortebane, hvor motstanderne i snitt scorer 12.2 poeng mer. I kveld er vertene tilgjengelig til 1.90 i odds med -11.5 i handicap. Det vil trolig være tryggere å satse på Under 200.5 poeng til 1.88 i odds.

Det sier sitt om tilstanden i Atlantic Division når restaureringsobjektet - Boston Celtics - fremdeles innehar tabelledelsen med 8-12. Faktisk er det kun Indiana og Miami i hele Eastern som kan vise til over .500.

Celtics har nytt godt av en fordelaktig terminliste, og står dermed med fire seiere på sine seks seneste. Det kan derimot hende at de får problemer med å tukte Denver Nuggest fredag. De har gått seirende ut i syv av sine åtte nyligste og scorer formidable 105.9 poeng pr bortekamp. Ettersom Boston ikke har mer enn 97.8 poeng å skryte av foran eget publikum, kan vi trygt satse på at Denver vinner med -4.5 i handicap til 1.83 i odds. 

Beste Spill:

Sats på Under 200.5 poeng i oppgjøret Portland-Utah til 1.88 i odds