NBA, Tippetips: Durant inspirerer Oklahoma til seier mot Lakers!


Det ligger an til nok en trøstesløs kveld for Lakers, sats derfor på Thunder med solid handicap, mener Unibets basket-ekspert Mark Woods...

LA Lakers 7.50, Oklahoma City Thunder 1.11 - SPILL og SE Live på Unibet TV fra 04.35!

Etter seks strake hjemmetap, kunne Los Angeles Lakers saktens hatt behov for en snuoperasjon Hollywood verdig. Dessverre kan ikke alle spesialeffektene i verden maskere lagets problemer før oppgjøret mot Oklahoma City Thunder natt til fredag. 

Et nytt tap vil samtidig bety Lakers' lengste tapsrekke siden de gjorde sitt inntog i LA for 54 år siden. Uten en eneste spiller i troppen i stand til å levere over 10 poeng i snitt pr kamp, er det lett å se hvor skoen trykker. Laget har eksempelvis ikke maktet bedre enn 82.5 i kampene mot Chicago og Utah denne uken. 

Det bør nesten bli altfor enkelt for OKC - serielederen i Western. Kevin Durant har alene sørget for 35.2 poeng pr kamp i løpet av de 21 seneste kampene, mens Thunder som sådan kan skilte med 104.9 i snitt denne sesongen. 

Selv om Steve Nash ikke er tilbake fra skade, er det kun teoretiske utsikter til seier for Lakers her - hvis lag er tilgjengelig med +12.5 i handicap. Selv om gjestene kun har vunnet med like stor margin ved tre anledninger i løpet av 14 seiere - på de 16 nyligste kampene - er de enkelt fortalt bedre på alle områder. 

Med All Star-helgen like rundt hjørnet, og således mulighet for en aldri så liten pause, er det verdt å vurdere United 201.5 poeng til 2.45 i odds. Spesielt dersom Durant tar en tidlig kveld. 

Beste Spill: Sats på Thunder med -13.5 i handicap til 2.16 i odds