NBA, Tippetips: Detroit feier Boston av banen!


Ørkenvandring er ikke daglig kost for Boston Celtis. Nå som klubben gjennomgår et gjenreisingsprosjekt, kan det imidlertid bli magre, troféløse år for en klubb som vant sin siste av totalt 17 NBA-mesterskap så sent som for fem år siden. 

"Big Three"-æraen er over, og Rajon Rondo plassert på sidelinja. Det er med andre ord mange spørsmål som skal besvares for trener Brad Stevens. Selv fredag kveld - da de ledet med 22 poeng på Milwaukee - viste laget akkurat hvor uerfarent det er. Resultatet ble klubbens andre strake tap i sesonginnledningen. 

Med et snitt på 6.5 poeng vil Bostons lurvete forsvar bli satt på prøve søndag, i bortemøtet med Detroit Pistons. Sistnevnte kan skilte med 110.5 poeng i snitt i sine to første kamper, hvorav Greg Monroe og Josh Smith har vist seg produktive. Lagets nye angrepsduo vil bli vrien å stoppe for Celtics, som må sette sin lit til den relativt uprøvede brassen Vitor Faverani. 

Detroit kan meget vel være en kandidat til Play-off spill denne sesongen, mens Celtics garantert vil trøble. Sjekk ut Pistons i markedet for handicap, og sats på Over med tanke på totalt antall poeng. 

Til tross for at de mistet Smith til Detroit, har Atlanta Hawks oppgradert angrepet med Paul Millsap. Akkurat dét kan vise seg som en oppgave for stor for Pau Gasol og LA Lakers. Så fremt ikke Chris Kaman leverer solid defensivt spill, da. 

Med 1-1 etter de to første kampene, var det overraskende at Hawks lakk 118 poeng i åpningskampen før Toronto ble holdt til 95 poeng - og følgelig trener, og førstereisgutt Mike Budenholzer, sin første seier. Mer av det samme ligger i kortene, og det er verdt å satse på at Atlanta vinner med handicap. Du kan også vurdere Under i markedet for totalt antall poeng, ettersom Lakers har begrensede alternativer offensivt.

Beste Spill:

Sats på Detroit -9.5 poeng i markedet for handicap mot Boston. Oddsen er 1.91.