NBA, Tippetips: Denver Nuggets tar poengene mot Dallas


Denver-Dallas SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 02.05!

Det er snipp-snapp-snute for Denver Nuggets' play-off håp. Det handler nå om sesongen ender som en middelmådighet eller kun blå røyk, når de tar fatt på siste del av den ordinære sesongen.

Nuggets er tilbake på jorda med 14-16 foran eget publikum - ett år etter at de endte med 38-3 på Pepsi Center. Skader har ødelagt for ambisjonene de hadde, med stadige rokeringer i startoppstillingen som resultat.

Og nå befinner klubben seg 10 gevinster bak de åtte topplagene, noe som betyr at play-off spill er en uoverkommelig oppgave - for første gang på 11 år.

Det betyr i sin tur at kampen om syvende og åttende plass står mellom fire lag. Minnesota trenger en siste innspurt, mens Memphis burde være i stand til å holde koken. 

Phoenix, som har motbevist alle som trodde at de skulle snuble, kan fremdeles feile. Det er imidlertid Dallas Mavericks' evner til å holde sesongen ut, som det stilles spørsmålstegn ved. Natt til torsdag tar de turen til Denver.

Klubben har tapt to på rappen, og Mavericks har i tillegg forferdelige 14-18 mot motstandere med .500 eller bedre (Phoenix 16-12 og Memphis 18-15). Dersom de skulle ta seg til play-off spillet, er det ingen som blir skremt.

Hva de derimot gjør bra, er å vinne mot svakere motstand. Med Ty Lawson tilbake i spill for Denver, er det mye som tyder på at Nuggets kan - om ikke annet - redde ansikt.

Klubben er priset til gode 2.55 i odds for å sette punktum for seks kamper uten seier. Over 221.5 poeng er i tillegg tilgjengelig til 2.25 i odds. 

Beste Spill: Sats på at Denver vinner mot Dallas til 2.55 i odds