NBA, Tippetips: Denver gjør livet surt for Brooklyn Nets


Brooklyn Nets vs Denver Nuggets (SE og SPILL LIVE med Unibet TV fra 00.35 GMT)

Det er virkelig krisestemning for Brooklyn Nets om dagen. Klubben har ikke bedre enn 5-12 å vise til på de første 17 kampene. Paul Pierce har sluttet seg til Deron Williams og Andrei Kirilenko på skadelista, mens trener Jason Kidd tyr til å miste drikke på banen i forsøk på å vinne kamper. Jepp, $100 millioner vel anvendt.

Det var imidlertid et sjeldent lysglimt lørdag, da Nets evnet å feie Memphis av banen. Denver Nuggets vil derimot være en tøffere oppgave når de kommer til New York mandag. 

Brooklyns svake offensive spill er et stort problem. Hva som enda verre er, er at laget er det desidert svakeste hva angår innslupne poeng pr 100 possessions. Gjestene befinner seg på tredjeplass, og leverer i snitt 104.9 poeng pr kamp. Med en slik taktfart, kan dette meget vel være gå i Nuggets' favør. 

Trener Kidd ville alltid komme til å bli satt under lupen - som den førstereisgutten han er. Direkte fra tilværelsen som spiller til å lede en ambisiøs klubb. Å befinne seg i New York gjør naturlig nok sitt til at han havner i søkelyset, men hans egen fremferd - der han overlater å gi instruksjoner til sine assistenter og virker usikker på regelboka - har allerede ført til spørsmål om han er den rette for jobben. 

Dersom Nets fortsetter å slite, vil jobben hans henge i en stadig tynnere tråd. Selv med en fulltallig tropp har det ikke vært noe som tilsier at laget kan hevde seg. Mot et Denver-lag som har vunnet seks strake kamper, og et Brooklyn uten plan og form, er Nuggets med -4.5 i handicap et godt alternativ. 


Golden State Warriors vs Toronto Raptors

Et annet lag med store forventninger før denne sesongen - og med dertil hørende svak start - er Golden State Warriors. Laget har derimot sakte med sikkert fått skuta på rett kjøl. Klubben står med 5-2 på hjemmebane, og når de får besøk av et Toronto Raptors på nedadgående, kan det være en ypperlig mulighet til å fortsette fremgangen. 

Warriors scorer i snitt 102.9 poeng pr kamp, mens Toronto - hvis benk er fullstendig uproduktiv - står med 1-8 med over 92 i baklengspoeng. Vi har med andre ord grunn til å forvente en overbevisende Golden State-seier, selv om du bør satse på Under 201 poeng totalt til 1.91 i odds.

Beste Spill: Sats på Denver med -4.5 i handicap mot Brooklyn 1.91