NBA, Tippetips: De gamle rivalene Miami og Knicks byr opp til dans!


New York Knicks 4.20, Miami Heat 1.24 (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 01.05)

Kan du huske da Miami Heat og New York Knicks utgjorde et av NBAs mest attraktive rivaloppgjør? Ti år senere, og de regjerende mesterne troner høyere over sine gamle fiender enn noen New York-skyskraper. Med Knicks på en aldri så liten medgangsbølge er spørsmålet om de kan evne en aldri så liten overraskelse ut av ermet? 

Til tross for en skadeliste lang som et vondt år, har New York vunnet - hold deg fast - to kamper på rappen, etter gevinster mot Dallas og Detroit. I tillegg har de holdt motstanderne til under 86 poeng. Legg også til at seirene har kommet parallelt med forstyrrelsene rundt JR Smith. Med 12-22 snakker vi likevel om et lag som kun styrer mot ingenmannsland. 

Ettersom ingen av Knicks' spillere jaktes av andre klubber i 2014 utgaven av overgangsvinduet, er det heller ingen grunn til å tro at klubben skal gjøre oppsiktsvekkende gode handler. Foruten Carmelo Anthony og Tyson Chandler er det liten verdi å finne i spillerne Knicks besitter. 

Med Miami ferskt fra to strake kamper er det snakk om hvorvidt Dwayne Wade skal få hvile her, eller fredagens kamp mot Brooklyn. Det samme gjelder Shane Battier. Dersom Wade ikke blir å finne i aksjon, er det en aldri så liten mulighet for at New York kan stikke av med dette i handicap-markedet. Vel og merke dersom de fortsetter det gode defensive spillet. Men, det er små sjanser. 

Med et Heat-mannskap som i snitt har levert 104.9 i snitt i tre av sine fire seneste, er det verdt å satse på Over poenggrensen som er satt her. 

Beste Spill: Sats på Over i oppgjøret mellom New York Knicks og Miami Heat