NBA, tippetips: Clippers sørger for problemer for Houston


Hittil har Houston Rockets' $88 millioner-mann, Dwight Howard, kastet av seg. All Star-spilleren har nemlig vært sterkt delaktig i lagets tre strake seiere i sesonginnledningen. 

Samtlige av gevinstene har imidlertid kommet mot klubber som trolig ikke blir å regne med i play-off spillet. Den virkelige testen kommer i kveld, når Houston tar turen til Los Angeles for møtet med Clippers. Skulle Houston vinne, vil det være første gang siden 1996 at Texas-klubben tar fire gevinster i seriestarten. 

Howard har i snitt levert 15.0 poeng, noe som er hans laveste siden rookie-årene. Det tar vel og merke ikke hensyn til at han aldri hadde en like offensivt anlagt lagkamerat som James Harden i hans åtte år i Orlando. 

Selv om han ligger an til å sette personlig rekord med 17.0 returer, vil det være grunnlag for bekymring dersom han fortsetter å sette kun 50% av field goals or frikast. Etter tre kamper er det noe prematurt å konkludere, men det er mange som lurer på om han virkelig kan hjelpe Rockets til de store høyder. 

Clippers har kommet seg igjen etter tapet i åpningskampen mot Lakers, og deretter vunnet to strake kamper. Ikke nok med det - laget kan i tillegg vise til divisjonens beste scoringssnitt med 113 poeng. Akkurat dét skal godt gjøres å klare mandag dersom Howard og Omer Asik blir brukt som sperreballonger. Det kan likevel være verdt å satse på over 207 poeng totalt til 1.88 i odds. Gå likevel for at Clippers får Houston ned på jorda igjen her. 

Det mest oppsiktsvekkende denne sesongen er at Philadelhia 76ers også står med 3-0. Spesielt tatt i betraktning at hele verden - meg inkludert - ikke engang hadde trodd de skulle vinne så mange kamper på denne siden av All Star-pausen. Hvordan har de klart det? 

Hovedsaklig ved å toppe possessions-statistikken med 100.8 pr kamp, mens de på samme tid har 110 poeng i snitt. Det er mer enn 16 poeng sammenlignet med fjorårssesongen. Mandag ønsker de Golden State Warriors velkommen, et lag som i snitt har scoret mer enn 10.4 poeng enn motstanderne hittil - kun bak Minnesota og Houston. Alt peker mot en poengrik kamp, Over totalt 211. Sats på at Warriors slår 76ers med -7 i handicap til 1.91 i odds

Beste Spill: 

Sats på Over 207 poeng i kampen Houston vs LA Clippers til 1.88 i odds