NBA, Tippetips: Clippers på oppadgående vinner i Atlanta!


Atlanta Hawks vs Los Angeles Clippers (SE og SPILL LIVE med Unibet TV fra 00.35 GMT)

Etter å ha startet sesongen med 12-6, har LA Clippers gjort tilstrekkelig til å kunne kalles mulige tittelutfordrere (i skrivende stund 12.00 i odds), men heller ikke nok til å kunne kalles ferdig utviklet. Vi vil derimot få et bedre bilde av tingenes tilstand i løpet av de kommende to ukene, når syv - relativt enkle - kamper står på rekke og rad. 

Stormløpet starter onsdag mot Atlanta Hawks, hvis klubb har tapt fem av sine seks seneste kamper. Mens Clippers er et gjennomsnittlig godt lag defensivt sett, har det blitt stadig bedre stilt fremover på banen. Poengsnittet er 111.2 hjemme i LA, mens det ligger på 100.5 når på reisefot. Dersom Doc Rivers gutter kan gjøre noe med forskjellen i poengene, hjemme kontra borte, vil de være en tøff motstander for noen og enhver. 

Hawks' egen scoringsstatistikk viser 98.7 denne sesongen, selv om kombinasjonen Al Horford og Paul Millsap i det minste kan gjøre livet surt for Blake Griffin - og i forlengelsen legge mer av ansvaret på Chris Paul. Clipper er vel og merke solide på bortebane, noe 4-4 vise. Med -3.5 i markedet for handicap er de verdt et spill. De kan også bidra til å dytte poengtotalen over 202.5 til 1.90 i odds. 


Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs

Etter en lovende start har Minnesota Timberwolves dabbet av. Kun tre seiere på de seneste 10 kampene forteller sitt, men de håper på bedring i kveldens oppgjør mot San Antonio Spurs. 

Timberwolves har tapt etter flere kollapser i andreomgangen, noe som uansett gjør det fristende å satse på at de leder ved pause til 2.33 i odds. Med et forsvar som er i oppløsning, peker alt mot Spurs - som kan handles med -4.5 i markedet for handicap. Noe som derimot kan spille inn i kveldens kamp, er at oppgjøret finner sted i høyden - et faktum som kan suge energien ut av spillerne. Under 202.5 poeng er således høyaktuelt. 

Beste Spill: Sats på LA Clippers med handicap mot Hawks til 1.90 i odds