NBA, Tippetips: Clippers og Bulls gir ikke poengbonanza!


Foruten sin beste spiller... Hva nå Chicago Bulls? Derrick Rose skal under kniven i forbindelse med et trøblete kne, og prognosene for 2011-utgaven av NBAs "Most Valuable Player" er høyst usikre. At sesongen allerede er over, er imidlertid høyst trolig. Det kan bli en lang sesong for Rose' lagkamerater...

De er nødt til å klare seg uten Rose for første gang i borteoppgjøret mot LA Clippers, søndag. Bulls er priset til 3.25 i odds på å overraske med seier. I Rose' fravær forrige sesong, var Chicago fremdeles i stand til å spille seg til play-off, samt at de var alt annet enn walkover-materiale i Eastern Conference. Uten point-guarden er det igjen et realistisk mål, men noe mer er høyst usannsynlig. 

På kort sikt kan de få mye å henge fingrene i forbindelse med at Jimmy Butler også er ute med skade. Det betyr at Kirk Hinrich og Mike Dunleavy dyttes inn i startoppstillingen, og følgelig at flere scoringsmuligheter vil havne i retning Chris Paul og JJ Redick i kveld - Selv om Bulls kan holde Blake Griffin i sjakk. 

Chicagos eneste sjanse her, er å senke tempoet i kampen så mye som overhode mulig. Å evne dét mot selveste Clippers - hvis lag kan skilte med et scoringssnitt på 107.0 pr kamp - er trolig for mye forlangt. Selv om LA er verdt et spill med -6.5 i handicap-markedet, forvent uansett at dette oppgjøret holder seg under 192.5 poeng totalt - til 1.95 i odds.

Uten Kobe Bryant og Steve Nash kjemper LA Lakers videre, og kan nå .500 søndag dersom de gjør av med Sacramento Kings på hjemmebane. 

Laget står fremdeles med negativ poengfangst (-3.6) hittil, selv om de har 5-3 på hjemmebane. Kings har vanskelig for å komme kjapt ut av startblokka, og vi kan derfor forvente at Lakers kommer godt i gang i løpet av de første 15 minuttene. Seier, javel, men vi er nødt til å satse på Under 202.5 poeng til 1.92 i odds

Beste Spill:

Sats på Under 192.5 poeng i oppgjøret Clippers vs Bulls til 1.95 i odds