NBA, Tippetips: Clippers og Bobcats sørger for mange poeng!


Los Angeles Clippers - Charlotte Bobcats (SPILL og SE på UNIBET TV fra 02.35)

Her er en tidlig spådom for 2014: Los Angeles Clippers kan være et skikkelig godt lag. Dersom de stiller seg bak trener Dic Rivers sitt system og begynner å spille på styrkene sine, heller enn å blottstille svakhetene, vel og merke. 

LA-klubben er i skrivende stund priset til 12.00 i odds på å vinne mesterskapet. Lagets defensive effektivitet - som angivelig er et pågående arbeid - er kun et lite knepp bak Miamis nivå. Klubben kan i tillegg skilte med seriens åttende mest effektive angrep, hvis lagdel med kun små forbedringer kan utgjøre en stor forskjell. 

De er uansett nødt til å skjerpe seg kjapt, noe 107-88 tapet mot Phoenix illustrerer. Og med det avsluttet 2013 med 21-12, etter tre tap på de fire siste kampene. Det har vært altfor ujevne prestasjoner, for mange problemer med å stoppe motstanderens spill og i overkant variende fra DeAndre Jordan. Et par justeringer, og potensialet er plutselig til stede igjen. 

Laget kan få en etterlengtet opptur 1. Nyttårsdag når Charlotte Bobcats kommer på besøk. Gjestene har tapt fire av sine fem seneste, og står med stusslige 6-8 på bortebane. The Cats har i tillegg tapt 16 strake mot motstandere fra Western Conference. Det er likevel verdt å legge til at de ikke taper med oppsiktsvekkende stor margin i oppgjørene sine, og selv om Clippers skulle gå seirende ut er +10.5 i handicap-markedet generøst priset. 

Beste Spill:

Sats på Over 195.5 poeng i oppgjøret mellom LA Clippers og Charlotte Bobcats til 1.92 i odds