NBA, Tippetips: Chicago Bulls vil slite mot Houston!


Chicago - Houston SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 00.05

Det er et møte mellom to ulike spillestiler i torsdagens NBA-runde. Houston Rockets scoringsvillige mannskap besøker defensivt orienterte Chicago Bulls. 

Etter at begge lagene har vært i upåklagelig form siden All Star-pausen, borger det for en interessant batalje mellom to filosofier.

Begge lagene kommer ferskt fra tap tirsdag, hvorav Chicago måtte se seg slått av San Antonio Spurs. Houston tapte på sin side mot Oklahoma City - uten at det tar noe bort fra hvor imponerende disse klubbene har vært den seneste tiden.

Bulls har vært nødt til å stole på et potte tett forsvar, hvis lagdel kun har sluppet inn 92.3 poeng pr kamp. Samtidig har de fått et løft med MVP-aktuelle Joakim Noahs 14.3 poeng og 11.1 rebounds, iløpet av de 15 seneste kampene. 11 av oppgjørene i samme periode har endt med seier.

Det ligger således an til at Noahs møte med Dwight Howard blir en kamp-i-kampen her. Rockets centre er tilbake på sitt beste, og kan skilte med 17.8 poeng og 11.7 rebounds i snitt på de 10 nyligste kampene - etter at han bidro med 23 poeng i Houstons 109-94 seier over Chicago i september.

Det Bulls har gjort så bra, er å holde selv poengkåte lag som Miami, Dallas, Golden State, Phoenix og Minnesota i sjakk. Nevnte knippe er blant de 10 beste offensivt, som har scoret under 100 poeng mot Chicago siden årsskiftet.

Rockets kan vise til 4-13 i oppgjør hvor de ikke har maktet å score over 100 poeng. Med dét i mente er det verdt å vurdere Under 195.5 poeng til 2.12 i odds. Til tross for Chicagos gode form, har gjestene imponert enda mer. I tillegg har de tilstrekkelig kvaliteter i laget til å ta en ubetalelig seier. 

Beste Spill: Sats på Houston med -4.5 i handicap til 2.20 i odds