NBA, Tippetips: Bulls tar sin sjette strake seier!


Chicago Bulls 1.67, Washington Wizards 2.25 – (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 01.05)

Chicago Bulls virket å være på vei mot en sesong som middelhavsfarere da Luol Deng forsvant. 

I stedet har spillerne gjort samlig i bånn, og jakter sin sjette strake seier mandag kveld, i møtet med Washington Wizards. 

Chicago har dratt nytte av en rekke hjemmekamper, og ikke minst en fordelaktig terminliste. Forsvaret har imidlertid ikke vist seg svekket uten Deng. I løpet av de fem seneste kampene har Bulls kun sluppet inn over 88 poeng ved én anledning, og da Charlotte kom fra det med livet i behold, leverte Joakim Noah 19 poeng og 14 rebounds. 

Akkurat dét kan vise seg problematisk for Wizard-centre Marcin Gortat, hvis spiller ikke har vært på sitt beste siden tidlig i sesongen. Polakken har 12.1 poeng og 8.5 rebounds i snitt å vise til - over karrieresnittet - mens Washington jevnt over taper med 1.8 poeng pr kamp. På bortebane viser statistikken 9-10. 

Bulls er tilgjengelig med -2.5 i markedet for handicap her, men John Wall - som kan vise til 19.6 poeng og 8.6 assists pr kamp - er nødt til å være på sitt beste dersom kampen skal ende med Over 181.5 poeng. Sistnevnte er priset til 1.90 i odds. 

Beste Spill: Sats på Bulls med -2.5 i handicap til 1.91 i odds