NBA, Tippetips: Bryant leder an i Lakers-seier!


Visste du at: Du ser Lakers vs Raptors gratis på Unibet TV?

LA Lakers vs Toronto Raptors

Dette er trolig den mest etterlengtede gjenoppstandelsen siden Lazarus. Spørsmålet er hvordan Kobe Bryants skadecomeback slår ut for Los Angeles søndag - og ikke minst NBA som sådan? 

Det er nesten syv måneder siden den tidligere "Most Valuable Player" pådro seg en akillesskade i en alder av 35 år. Og slike skader er et potensielt karrierepunktum. På skadetidspunktet kunne Bryant skilte med 27.3 poeng fordelt på 38.6 spilleminutter pr kamp. Det skal i sannhet bli spennende å se hvilken versjon av Bryant som er tilbake i aksjon mot Toronto Raptors søndag kved. 

Vi kan i det minste ta for gitt at Lakers akter å bruke stjernen med forsiktighet i starten. Vi kan likeledes få se flere assists enn scoringer, dersom han sømløst skal finne seg til rette i et lag som er et ganske annet i dag, sammenlignet med det han forlot. 

LA har vunnet seks av sine åtte seneste, og kan vise til NBAs fjerde beste statistikk med 100.3 possessions pr kamp - neste fire opp fra forrige sesong. Det er én grunn til at laget i snitt har notert seg for 100.3 poeng pr kamp uten storscoreren. Den andre grunnen er at samtlige spillere har tatt ansvar. 

Lakers ligger på fjerdeplass på statistikken over totale assists, og benken bidrar med 46.8 poeng pr kamp. Jodie Meeks imponerer og Steve Nash slett ikke lenger en spilleren han pleide å være. Vi kan derfor få se Kobe - hvis karriere-snitt viser 4.8 assists - i point guard-rollen i et forsøk på å beskytte kroppen, samtidig som man ikke forrykker balansen i laget. 

Den kommende Hall of Fame-spilleren er priset til 100.00 i odds på å bli NBAs Most Valuable Player på nytt - noe som kanskje er å strekke fantasien vel langt. Oddsen på at han vinner en ny tittel innen 2015 er derimot mer aktuelt. Med en spennende kjerne av spillere, samt at de kan finne på å hente en ny superstjerne neste sommer, er det lovende tegn å spore i Lakerland. 

Med Raptors sist på oversikten over assists, med fem strake tap til tross for endringer i lagoppstillingen - kan vi forvente en Hollowood-avslutning for Bryant. Los Angeles er priset til 1.91 i odds for -5.5 i handicap, mens Under kan handles til 2.05

Vi blir også vitne til at to gamle rivaler møtes, når Boston Celtics tar turen til New York Knicks. Sistnevnte er på en aldri så liten medgangsbølge etter to strake seiere. Gjestene har imidlertid vist seg som en vrien motstander, noe som betyr at du kan vurdere Boston med +5 i handicap til 1.91 i odds

Beste Spill: Sats på Lakers mot Raptors med -5.5 i handicap til 1.91 i odds