NBA, Tippetips: Brooklyn vinner mot Knicks i kampen om New York!


Brooklyn Nets vs New York Knicks (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 00.05 GMT)

Det handler om ære - som det alltid gjør - når New York-klubbene avgjør hvem som er "Best i by'n". Vinneren kan smykke seg med sistnevnte tittel, men... er fortsatt rimelig middelmådige.

Det var langt ifra dette vi hadde ventet oss fra New York Knicks og Brooklyn Nets ved inngangen til NBA-sesongne. Med kun åtte seiere sammenlagt, og skyhøyt press, hadde det smakt med en gevinst for begge nå. 

I serien har de ett ord som beskriver når disse lagene blir diskutert: Rot. For Brooklyns hovedtrener Jason Kidd er det på tide å levere, etter å ha sparket den høyt gasjerte assistenten Lawrence Frank - og deretter tatt full kontroll over laget selv. Med Deron Williams og Paul Pierce ute i ytterligere én måned, vil det være vanskelig å løfte laget på kort sikt. 

Trener Kidd kan imidlertid takke sin skaper for at Knicks ankommer Barclay's Center som - med Carmelo Anthonys ord: "seriens vits". New York har tapt ni strake kamper, og er i likhet med rivalene svært lite produktive utenfor feltet. Alt ansvar offensivt dyttes således på Carmelo Anthony. 

Alt peker mot et tøft oppgjør, hvor Brooklyn tross alt representerer det beste spillobjektet med -1.5 i handicap til 2.02 i odds. Vi kan derimot forvente at kampen holder seg Under 190.5 poeng. 


Chicago Bulls vs Miami Heat (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 02.35 GMT)

 
Chicago Bulls har gjort det til en vane å skape problemer for Miami Heat de siste sesongene. De regjerende mesterne kan likevel forvente seier når de tar turen til the Windy City torsdag.

The Blulls har tapt fire av sine fem seneste - inkludert to nederlag hvor de ga bort 120 poeng. Miami stod på sin side med ni gevinster på rappen før sjokktapet mot Detroid onsdag. Med eller uten Dwayne Wade: Sats på gjestene med -4.5 i handicap til 1.83 i odds. 

Det er også et spesialspill tilgjengelig for Heats del. Nemlig at de spiller mer enn 100 kamper denne sesongen. Det betyr at laget minst må ta seg til Eastern Conference-finalene - og trolig lengre. I en så vidt svak divisjon er det verdt et spill til 2.35 i odds.

Beste Spill: Sats på Brooklyn med handicap mot New York til 2.02