NBA, Tippetips: Brooklyn sikrer seg gevinst mot Bobcats!


Charlotte Bobcats 1.73, Brooklyn Nets 2.12 – SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 00.05!

Det er nå eller aldri for Brooklyn Nets, dersom de ønsker å gå seirende ut av Atlantic Division. Toronto Raptors har på sin side tilbragt den siste uken i møte med klubber som styrer mot det store "lotteriet" etter sesongen, og Nets er nødt til å tråkle sammen en seiersrekke for å holde følge.

Sistnevnte kan starte allerede natt til torsdag, når Charlotte møter Bobcats. Det er et lag som Nets har gjort sine saker godt mot tidligere, noe 10 gevinster på de 11 seneste beviser.

Den eneste kampen Nets har tapt mot Charlotte i samme periode, var tilbake i november. The Nets var imidlertid så svake på den tiden, at selv en papirpose hadde gitt dem juling.

Det er et ganske annerledes Nets som skal i aksjon nå, hvis lag utrolig nok kan ende opp som tredjeseedet i Eastern - for all del, noe mange spådde før sesongen tok til. Brooklyn befinner seg nemlig kun to kamper bak Chicago Bulls.

Dersom Deron Williams holder seg skadefri, og Paul Pierce fortsetter sin "nye vår", kan Nets ta så vel Atlantic-tittelen som status som tredjeseedet.

Nå som Nets er desperate etter å hente inn Toronto, mens Bobcats ikke er fullt så patente på hjemmebane, kan Brooklyn evne å knipe seieren til 1.95 i odds. Dersom du heller ønsker andre spillobjekt, kan du satse på at Charlotte scorer Under 48.5 poeng i 1. omgang til 1.88 i odds.

Beste Spill: Charlotte Bobcats scorer Under 48.5 poeng i 1. omgang til 1.88 i odds