NBA, Tippetips: Brooklyn på hjemmebane = seier!


Brooklyn Nets 1.65, Houston Rockets 2.25

Fordelen av hjemmebane, når Houston Rockets og Brooklyn Nets møtes på Barclays Center, bør bli utslagsgivende.

Etter å ha spilt elendig foran eget publikum tidligere denne sesongen, er Nets på en aldri så liten medgangsbølge, og går inn i dette oppgjøret med 14 strake gevinster i Brooklyn. Dersom Nets skulle ta seier nummer 15, betyr det ny klubbrekord.

Nets har imidlertid ikke vært gode på hjemmebane på over 12 år - da klubben fortsatt hadde tilhold i New Jersey og Jason Kidd var på banen (og ikke på sidelinja).

Den sesongen (2001/2002) var Nets på vei mot NBA-finalene. Det er derimot liten mulighet for dét i skrivende stund, ettersom de fremdeles ikke kan spille seg i posisjon til selv å ha hjemmebane i første runde. 

Nets har vært nødt til å klare seg uten skadede Kevin Garnett og Andrei Kirilenko, hvis duo forventes tilbake iløpet av et par dager. Fraværene har uansett ikke vært særlig utslagsgivende den siste måneden.

Rockets' Dwight Howard har slitt med en ankelskade, og vurderes fra dag-til-dag. Selv om han blir å finne i aksjon, er spørsmålet om hvor mye en mann med dårlige ankler egentlig kan bidra med?

Det er derfor det er verdt å satse på 1.67 i odds for at Nets vinner her. Dersom det ikke faller i smak, kan du vurdere Under 209.5 poeng totalt til 1.90 i odds. 

Beste Spill: Sats på at Brooklyn Nets slår Houston Rockets til 1.65 i odds