NBA, Tippetips: Brooklyn Nets følger Clippers til døra!


Brooklyn Nets vs Los Angeles Clippers (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 01.05 GMT)

Det haltende Brooklyn Nets har endelig maktet å vinne to kamper på rappen. Å skulle klare den tredje strake vil imidlertid bli litt hardere når LA Clippers kommer på besøk natt til fredag.

Seiere over Boston og Milwaukee var sårt tiltrengte vitamininnsprøytinger for Nets. Selv om ingen av gevinstene var særlig overbevisende, er det positive tegn i tiden. Deron Williams' retur, kombinert med at Paul Pierce ble henvist til benke, betyr at trener Jason Kidd er i ferd med å få form og fasong på dette laget. For første gang denne sesongen. 

The stuttering Brooklyn Nets have finally won two games in a row. But going for three will be a little harder when they host the Los Angeles Clippers on Thursday. Brooklyns spillemateriell har hele veien fortalt oss at de egentlig er bedre enn hva 5-14 i innledningen viser.

Med en målforskjell på 94.9-102.0, er Nets nødt til å heve seg. Og det er noe de kan klare som et kollektiv. Det er en krevende prøve å skulle brune seg på et Clippers-lag som scorer i snitt 103.7 pr kamp, og som har vunnet tre av sine fem seneste på bortebane. 

Degraderingen av Pierce kan tale til Nets' fordel, når førstnevnte forbereder seg på sitt første møte med Doc Rivers siden trioen forlot Boston. Brooklyn er - og vil være - et lag i endring. Laget er tilgjengelig til 1.92 i odds med +2.5 i handicap, selv om det er best å satse på Over 195.5 poeng til 1.87 i odds.


Portland Trail Blazers vs Houston Rockets (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 03.35 GMT)

NBAs mestscorende lag møtes representert ved Blazers og Rockets. Portland scorer marginalt mer enn nattens motstander, med 107.5 mot 106.2. James Harden noterer seg i snitt for 24.6 poeng pr kamp, og hans "potet-evner" kan vise seg som en større trussel enn Dwight Howard, hvis spiller må gjøre av med Robin Lopez og LaMarcus Aldridge. 

Foran eget publikum har Portland 9-2, og de er priset til 1.60 for seieren. Houston kan på sin side handles til 1.90 i odds med +3.5 i handicap. 

Beste Spill: Sats på Over 195.5 poeng til 1.87 i odds