NBA: Thunder valser over Jazz


Oklahoma City Thunder og Utah Jazz møtes tirsdag kveld i hva som kan vise seg en ren øvelse til åpningsrunden i NBA-playoff spillet. Da er det avgjørende at Jazz i det minste sikrer seg en billett.

Til tross for syv gevinster i løpet av sine åtte seneste, har Utah kun en 1/2 game ledelse på Los Angeles Lakers i kampen om åttendeplassen i Western Conference. De må således krysse fingrene for en reprise av Thunders forrige tur til Salt Lake City, da vertene vant 109-94.

I løpet av den oppadgående formkurven har Utah nesten tatt 104 poeng i snitt pr kamp. Vi må derimot helt tilbake til midten av forrige måned for å finne sist de slo noen av de beste lagene (Memphis) med .600 eller bedre. 

Med seier her kan Thunder ta igjen San Antonio i kampen om topplasseringen i Western. Basert på formen de har vist, kan de være verdt å satse på med -3.5 i handicap. Oppgjøret som sådan bør kunne ta seg over 200.00 poeng totalt til 1.91 i odds

Hva med Jazz' og Lakes' rotterace? Selv om deres kommende to kamper innebefatter et hjemme - og borteoppgjør mot svakt plasserte Minnesota, kan alt komme til å avhenge av sesongens siste kamp. Bortekamp mot Memphis.

Rivalene, hvis klubb har én kamp til gode, har en langt hardere terminliste å forholde seg til. Lakers er verter når New Orleans kommer på besøk tirsdag kveld; og her bør de kunne komme seirende ut med handicap. 

Turen går deretter til Portland (med åtte strake tap), før Golden State, Houston og San Antonio venter. Siden Utah sitter i førersetet, kan vi se frem til en interessant uke. 

Samtlige plasser i Eastern Conference Play-offen er besatt. Det kan likevel ligge an til en aldri så liten øvingsrunde i Miami når Milwaukee kommer til torgs. 

Heat akter å holde kortene tett til brystet, noe som betyr at Dwayne Wade og Chris Bosh ikke blir å finne på banen. Ansvaret havner i stedet på LeBron James, hvis spiller er priset til 1.85 på å score over 29.5 poeng. Verdt å merke seg, er at han spiller færre minutter enn han vanligvis gjør etter at flere andre har tatt ansvar. Sats heller på under 29.5 poeng. 

Beste Spill: Sats på Oklahoma City med handicap mot Utah til 1.91 i odds