NBA: Sats på San Antonio Spurs!


Det er lagene fra Ville Vesten som møtes til duell torsdag kveld. San Antonio Spurs tar turen til Oklahoma City, og kampen har stor betydning for hvem som topper Conference når det ordinære seriespillet rundes av om to uker.

Thunder ligger 1 1/2 kamp bak rivalene, selv etter å ha vunnet sine fem nyligste. Laget har imidlertid hatt mulighet til å hvile flere slitne spillere - inkludert Kevin Martin. 

Det er tre år siden sist Spurs vant i Oklahoma, hvor vertene står med småsolide 32-5 inneværende sesong. Selv med Manu Ginobili ute i overskuelig fremtid, burde angrepet få et løft med Tony Parker og Kawhi Leonard tilbake.

Dette oppgjøret kan meget vel bli avgjort av duoen Parker og Westbrook, hvorav forannevne er priset til 1.85 på å score over 21.5, mens sistnevnte er tilgjengelig til samme odds på å score mer enn 23. Selv om Thunders fordel av hjemmebane bør gi dem seieren, er Spurs med handicap på +7.5 verdt et forsøk.

Det er mye på spill for Denver og Dallas når lagene møtes i Colorado. Nuggets vil forsøke å sikre seg hjemmebane i første runde av etter-sesongen, mens Mavericks må håpe at de i det hele tatt kommer så langt. 

Dallas befinner seg 2 1/2 kamper bak play-off plassene, og fikk seg en skikkelig karamell mot Lakers tirsdag. Det gjenstår kun åtte kamper av sesongen, og et nytt nederlag vil gjøre jobben langt vanskeligere.

Å skape trøbbel for Nuggest vil ikke bli enkelt. Denvers hjemmestatistikk viser 33-3, og solide 8-2 i løpet av de 10 seneste kampene. Laget slo Dallas 106-85 i desember. Selv om vi snakker om et betraktelig forbedret Mavericks-mannskap, bør vi satse på vertene med -6.5 i handicap i en kamp som ellers bør holde seg under 208.0 poeng til 1.91 i odds.

Beste Spill: Sats på San Antonio Spurs med +7.5 i handicap mot Oklahoma City til 1.91 i odds