NBA: Rockets holder stand mot Thunder


Det er vinn-eller-forsvinn for Brooklyn Nets og Houston Rockets i NBA-playoffen mandag kveld. Men, tør du satse på at et av lagene holder liv i håpet om spill i første runde? 

Begge lagene har fordelen av hjemmebane, og følgelig mulighet til å forlenge sesongen utover kveldens kamper. Med alle spillere tilgjengelig burde Oklahoma City gjøre av med Houston. Selv uten Russell Westbrook skal de ha tilstrekkelig kvalitet i laget til å feie Rockets av banen. I sistnevntes fravær var det Kevin Durant, hvis spiller noterte seg for 41 poeng i lørdagens kamp, som sørget for å gi OKC 3-0 ledelse med sifrene 104-101. 

Selv om vi sikkert vil få se Durant skyte og score stort så lenge Thunder fremdeles er med i play-off spillet, er det på det rene at han trenger bistand fra andre. Kevin Martin, som nå blir viktigere enn noen sinne, tegnet seg for kun 12 poeng. Det kan stilles spørsmål om lagets generelle effektivitet; 37.9%.

The Rockets var på sin side langt mer effektive. Dersom de kan holde Durant under 35 poeng, har de en sjanse til å redusere. De er uansett priset greit her med 2.05 i odds på seier

Brooklyn ligger under 1-3 i kamper. Til tross for alle skadeproblemene de har hatt, er problemene primært selvforskyldt. Laget ledet 14-4 i lørdagens kamp, men lot Nate Robinson få fritt spillerom og dermed sørge for 142-134 etter spilleforlengelse.

Chicago kan ta med seg kunnskapen om at kun åtte lag har noen sinne tapt etter å ha ledet 3-1. De må likevel belage seg på å kjempe for hver eneste seier mot et Nets-lag som gjorde unødig mange feil. Du kan forvente en ny hard arbeidsøkt, og sats på Brooklyn med -5.5 handicap til 1.91 i odds, og at Bulls-seier priset til 3.00 i odds. 

Atlanta Haws vil forøke å bringe balanse i regnskapet i det fjerde oppgjøret mot Indiana Pacers. Hawks var i forrykende form i det tredje oppgjøret, og kunne gå av banen med sifrene 90-69. Atlanta er tilgjengelig til 1.91 i odds med -2 i handicap, men merk at Indiana-forsvaret har vært gode hele sesongen. Sats på under 186 poeng til 1.91 i odds

Beste Spill: 

Sats på at Houston slår Oklahoma City til 2.05 i odds