NBA: Pacers med gode muligheter mot Clippers


LA Clippers er fremdeles i rute til å gjøre sin beste regulære sesong i historien, og har en gylden mulighet til å NBA-play-offen med fem seiere på sine åtte seneste på hjemmebane. Laget er uansett nødt til å få opp farten ettersom det kun har blitt én gevinst på de fire nyligste.

Oppturen kan starte allerede mandag kveld, når Indiana kommer til Staples Centre. Gjestene byr på akkurat den type motstand som enten gjør at de største skeptikerne gjøres til skamme eller får ved til bålet. 

I lagets fire foregående kamper har LA sluppet inn like over 100 poeng i snitt, noe som fikk trener Vinny Del Negro til å stille spørsmålstegn ved lagets innsats. Mens Pacers er gode defensivt, virker de også å ha orden i sysakene fremover på banen. Tilnærmet 104 poeng i snitt er fasiten i lagets fire strake seiere.

En nølende avslutning og exit i første runde vil gjøre fortsettelsen usikker for Del Negro og sette spørsmålstegn rundt Chris Pauls fremtid. Indiana, som har +4.5 i handicap, virker kapable til å legge ytterligere press på motstanderen. Kampen er en god kandidat til å gå over 189.0 poeng til 1.91 i odds

Ettersom LA Lakers har trøblet, har Utah inntatt åttendeplassen i Western Conference med fire strake seiere. De får mulighet til å ytterligere feste grepet rundt play-off plassen når Portland kommer på besøk natt til tirsdag. The Trailblazers står i fare for å gå glipp av etter-sesongen, i og med at de har tapt fire strake med en gjennomsnittlig margin på 18.7 poeng (111 innslupne pr kamp).

Mer av nevnte, og Utah vil kunne cruise inn med -9.5 i handicap til 1.91. 

Beste Spill: Sats på at Indiana slår Clippers til 1.91 i odds