NBA: Nuggets har muligheter mot Spurs


For Denvers hovedtrener George Karl og San Antonios Gregg Popovich, volder denne kampen hodebry.

Skal de spare sine stjerner i forkant av NBA Play-off'en, eller skal de jakte en best mulig seeding i de gjenstående kampene av sesongen? Sistnevnte innebærer også muligheter for skader på nøkkelspillere.

Begge lagene må uansett klare seg uten flere av sine antatt beste i onsdagens oppgjør i Denver. Nuggets krysser fingrene for at toppscorer Ty Lawson er tilbake på tampen av sesongen, noe som vil hjelpe på noe av savnet av Danilo Gallinari. Spurs må på sin side trolig se at Boris Diaw slår følge med Tony Parker og Manu Ginobili på en stadig voksende skadeliste.

Alle fraværende har derimot ikke hatt altfor stor innvirkning på Nuggets. Klubben har vunnet fire strake kamper, og notert seg for flere poeng enn sesonggjennomsnittet på 105.9 i tre av oppgjørene. San Antonio, som fremdeles har et lite håp om en plass blant de toppseedede lagene, har fått merke hverdagen uten to av sine All Stars-spillere. Laget har ikke evnet å score over 96 poeng i noen av sine fem seneste - noe som er betraktelig lavere sammenlignet med sesonggjennomsnittet på 103.5. Tre av nevnte fem kamper har endt med tap; mot Miami, Oklahoma City og Memphis. 

Onsdag venter nok en tøff motstander i form av Denver - og lagene står med én seier hver fra tidligere innbyrdes oppgjør denne sesongen. Med seriens beste hjemmestatistikk, 35-3, er det verdt å satse på the Nuggets med -3 i handicap til 1.91. Spurs-forsvaret har vel og merke vært effektive nok hittil, slik at poengtotalen bør holde seg under 204.5.

Golden State og Houston blir definitivt å finne i play-off'en, mens LA Lakers gikk forbi Utah med seieren over New Orleans tirsdag. De får sjansen til å rykke ytterligere ifra når de tar turen til Portland i kveld.

Trailblazers er et lag som kan og skal slås, hvis klubb har tapt åtte på rappen med en snittmargin på 15.8 poeng. Lakers ser tilsynelatende ut som et sikkert spill med handicap til 1.91 i odds.

Beste Spill: Sats på Denver med -3 i handicap mot San Antonio Spurs til 1.91 i odds