NBA: Miami for sterke for San Antonio


NBAs storkanoner møtes søndag kveld, i hva som kan bli en ren oppvarming til finalen. Den som vinner oppgjøret mellom Miami Heat og San Antonio Spurs vil få posisjonere seg godt med henblikk på førsteseedingen etter det ordinære sesongspillet er unnagjort.

Miami har allerede festet grepet om tetplassen i Eastern Conference, og priset til 2.00 på å holde helt inn. San Antonio leder på sin side Western Conference - to kamper dårligere stilt enn Heat - men priset til formidable 8.00 på å ta tittelen. Oddsen kan gå betraktelig ned dersom laget hevner 105-100 tapet i South Beach tidligere denne sesongen.

Spurs maktet det altså nesten uten Tony Parker, Tim Duncan og Manu Ginobili, hvorav sistnevnte ikke blir å finne på banen nå heller. Ginobili sliter med en haseskade, og blir spart resten av sesongen.

Miami vil uansett ikke få det nevneverdig enklere av den grunn; hvis 28 av 29 kamper har endt med seier. San Antonio har 32-4 i hjemmestatistikk; og 8-1 i løpet av de ni seneste årene når Heat har kommet til torgs. Alt tegner likevel til å bli et jevnt løp. I løpet av Spurs' kamprekke med seks av syv mulige seiere, har bare en av kampene endt med mer enn 10 poengs margin.

Laget er priset til 1.85 på seier her, mens gjestene er tilgjengelig til 1.98. 14.00 i odds på at duoen går til ekstraomganger er fristende, men jeg vil likevel tro at Miami tar dette. 

The Knicks og Celtics ligger an til å møtes i første runde av play-offspillet. Det burde slik sett borge for action i New York søndag når Boston forsøker å unngå nederlag mot erkefiendene. Det kan meget vel vise seg for mye forlangt, ettersom vertene har vunnet syv strake med god hjelp av JR Smith. The Celtics har vunnet to på rappen etter at de tapte 100-85 mot the Knicks forrige uke. Uansett; basert på lagenes nåværende form: Sats på at New York vinner med handicap -6.5 til 1.91

Beste Spill: Sats på at Miami slår San Antonio til 1.98 i odds