NBA: LA håper på suksess mot Grizzlies


I realiteten handler det nå om "best-av-tre" mellom LA Clippers og Memphis Grizzlies. De fire foregående kampene har nemlig endt med to seiere til hvert av lagene.

Den femte kampen går av stabelen i LA tirsdag kveld, hvor vertene er nødt til å heve seg etter to strake tap. Det verste av alt; tapene var heller ikke knepne. 

I begge nederlagene sørget Memphis effektivt for å nekte Clippers go'dytten. Dersom Grizzlies kan fortsette i samme sporet som de viste i 104-83 seieren forrige helg, skal LA få det tøft.

For å ta seg videre er Memphis nødt til å vinne minst ytterligere én bortekamp. Oddsen på at så skjer tirsdag er 2.92. The Clippers er priset til 1.91 i markedet for -5 i handicap, og må krysse fingrene for at angrepsspillet sitter. Dersom Chris Paul kan tenne mannskapet, ligger trolig over 180 poeng i kortene. Sistnevnte kan handles til 1.95 i odds

Golden State har muligheten til å detonere en aldri så liten play-off bombe dersom de gjør av med Denver. 3-1 ledelsen til tross - the Warriors akter ikke å slappe av i den femte kampen i Colorado.

Nuggest har vært nest best i alt de har foretatt seg i kampene mot Golden State. Det faktum at David Lee er skadet, tre strake seiere og Andrew Boguts overraskende bidrag, burde være tilstrekkelig til å skape tilstrekkelige problemer for Denver. 

Nuggest har røket ut i første runde åtte ganger i løpet av de ni seneste sesongene. Frustrasjonen over at man ikke evner å leve opp til statusen som seedet, ble godt illustrert da Kenneth Faried sparket hull i garderobedøra etter søndagens 101-115 tap i Oakland. 

Denver har imidlertid vært langt bedre på hjemmebane. Sett bort i fra Kamp 2 i Pepsi Center, naturlig nok. Selv om Golden State er et fristende spillobjekt til 3.95 i odds, er Nuggets -7.5 i handicap til 1.91 i odds et langt tryggere alternativ

Beste Spill: Sats på Over 180 poeng til 1.95 i odds mellom LA Clippers og Memphis.