NBA: Hawks slår Raptors selv med handicap


Los Angeles Clippers må ta sesongens to gjenstående regulære kamper til hjelp, i et forsøk på å sikre hjemmefordel. Klubben kunne knapt bedt om en bedre motstander når Portland Trailblazers kommer på besøk natt til onsdag. 

Portland er et kroneksempel på hva som kan skje når man ikke har noe å spille for. Laget har tapt 11 strake kamper med en snittmargin på 14.4 poeng. Hvor prioriteringene ligger kom tydelig til syne, da laget stilte med intet mindre enn fire NBA-debutanter mot Denver lørdag. 

Rett skal være rett; Portland tapte bare med ni poeng. Klubben lar trolig mange av nøkkelspillerne få hvile også mot LA, før sesongen rundes av hjemme mot Golden State i morgen. 

Favoritten til tittelen "Årets Nykommer", Damian Lillard, har tegnet seg for 17.3 poeng i snitt i sine tre kamper mot Clippers. Chris Paul har derimot kun figurert på banen i én av kampene. 

Med pointguarden tilbake i folden, er det vanskelig å se for seg at Los Angeles taper denne. Det venter derimot en tur til Sacramento i morgen, så sats på dem med handicap ved halvspilt kamp.

Ettersom Bostons oppgjør mot Indiana er utsatt, er nattens andre oppgjør Atlanta Hawks vs Toronto.

Selv om Raptors er svakt plassert, har de avsluttet forrykende med seks gevinster på de syv seneste. The Hawks jobber hardt for å holde Chicago fra femteplassen i Eastern Conference, og således sikre spill mot Brooklyn i første runde av playoffen. Sistnevnte er langt mer fordelaktig enn å måtte bryne seg på Pacers. 

The Hawks har vunnet begge de foregående innbyrdes oppgjør med snittmargin på 10 poeng. De er derfor et spill verdt å vurdere med tanke på -6.0 i handicap, samt at poengtotalen holder seg under 197.0.

Beste Spill: Sats på Atlanta med handicap mot Toronto til 1.91 i odds

Follow Mark Woods NBA betting tips every day