NBA: Bulls er ikke walkover-materiale for Miami


LeBron James tok tittelen NBAs "Mest Verdifulle Spiller" for fjerde gang i karrieren søndag. I det hele tatt nyter Miami Heat all rosen i forberedelsene til semifinalene i Eastern Conference mot Chicago Bulls. De regjerende mesterne omsettes nå til 1.42 i odds på å forsvare tittelen, mens San Antonio følger som de neste på lista med 5.50 i odds. Etter å ha feid Milwaukee av banen i første runde ligger veien mot finalen vidåpen for Heat.

Miami v Chicago

Måten Miami gjorde av med Milwaukee på var som forventene. Det var likevel ikke et skikkelig bevis på at Heat formelig kan leke seg til sin andre strake serietittel. Selv om Bulls på sin side viste at de kan kjempe som løver, skadeproblemer til tross, og tok 4-3 sammenlagt over Brooklyn, er det vanskelig å forestille seg at de skal kunne utfordre Miami.

Luol Deng og Kirk Hinrich' eventuelle skadecomeback vil hjelpe, men det er store spørsmålstegn knyttet til begge navnene. Chicago har i tillegg ikke fått hvile i mer enn to dager etter forrige kamp, mens motstanderen kan skilte med en ukes avbrekk. 

Heat er garantert lystne på å hevne tapet mot Bulls for fem ukersiden, hvis lag satte en stopper for 27 kamper uten tap. Nøkkelen for de regjerende mesterne er å bli bedre på returene. I begge av Bulls' seiere mot Miami har de vært motstanderen overlegen. Ikke bare har de hatt full kontroll på returene, sikret seg flest possessions, men også begrenset Heat til 5.3 trepoengere pr kamp. 

Det skal således ligge an til et lavt poengsnitt i semifinalene, og grensen i Kamp 1 er satt til 191. Chicago er priset til 7.70 på seier i første oppgjør, men det er heller verdt å satse på Bulls med +11.5 poeng i handicap til 1.91 i odds. 

Resultattips, Semifinalene: Miami vinner 4-0


San Antonio v Golden State

Spurs er priset til 1.80 i odds på å vinne Western Conference, mens Warriors er outsidere med 14.00 ganger innsatsen. San Antonio har uansett lagt merke til hvordan Golden State slo Denver på, og vil være på vakt mot formspilleren Stephen Curry. Til tross for at han spiller med muskelskade, har Curry levert skudd etter skudd, og bidratt til lagets poengsnitt på 107.2. Mannens egen statistikk viser 24.5 poeng i ettersesongen. 

Spilleren noterte seg for syv trepoengere i Warriors' 116-106 seier mot Spurs forrige måned (2-2 i innbyrdes oppgjør denne sesongen), men Warriors har ikke vunnet i San Antonio på 16 år. De skal likeledes få sitt svare strev med å tukte Tony Parker.

Dette oppgjøret bør ende med poengbonanza, og følgelig verdt å satse på Over 201.0 poeng i Kamp 1 til 1.91 i odds

Resultattips, Semifinalene: Spurs vinner 4-2

Beste Spill: Sats på at Chicago vinner med +11.5 i handicap til 1.91 i odds