NBA Betting: Miami fortsetter stormløpet mot OrlandoMiami Heat sikter mot gevinst nummer 27 i jakten på NBAs lengste seiersrekke. Laget møter svakt plasserte Orlando Magic, og trenger ikke mer enn syv seiere for å tangere den nåværende rekorden på 33 strake. Oddsen på at Miami Heat - om ikke annet - noterer seg for samme antall, er 4.50.

Jeg kan vanskelig se for meg at Magic - som har tapt seks på rappen - skal sette Florida-rivalene på prøve mandag kveld. Klubbens toppscorere, Arron Affalo og Nikola Vucecic er nemlig begge ute med skadeproblemer. Nevnte kan gi Heat mulighet til å hvile Dwayne Wade i nok en kamp, dersom man ser frem mot oppgjørene i Chicago, New Orleans og San Antonio senere denne uken. For all del; laget er uansett godt nok til å gjøre av med Orlando, og ytterligere nærme seg ny rekord.

LeBron ble forrige uke konfrontert av en supporter, hvis tilhenger bar en T-skjorte med en bønn om at seriens mest verdifulle spiller skulle returnere til the Cavaliers når avtalen hans utløper i 2014. Det er imidlertid lite trolig at han skulle ønske seg bort fra Miami, spesielt tatt i betraktning spillerens formidable form. Oddsen på at så skulle skje er 4.75. New York Knicks er utvilsomt desperate med henblikk på å hente tilbake LeBron, men oddsen på dét er hele 75.00. Oddsen på at James blir i klubben er ikke høyere enn 1.25. 

Marc Gasol sliter med en skade i mageregionen, noe som kan bety at Mephis Grizzlies' håp om hjemmefordel i play-offen forsvinner. Tre strake tap på bortebane kan bety små muligheter til en lang "etter-sesong". 

Grizzlies tar turen til Washington mandag kveld, med et stort spørsmålstegn foran Gasol. Wizard-laget har gått seirende av banen i tre av sine fem seneste. Uten spanjolen i forsvaret mister Memphis en viktig brikke, og Washington kan kjapt knipe seieren med handicap +2.5 til 1.91 i odds

Beste spill: Sats på Miami med handicap mot Orlando til 1.91