NBA Betting: Charlotte tar magien ut av Orlando


Etter en rekke kamper mot svakere motstand i NBA, får Miami Heat det vanskeligere i jakten på seiersrekorden de kommende dagene.

Med 27 strake seiere er det kun seks gevinster igjen før klubben tangerer den nåværende rekorden. De regjerende mesterne starter en trøblete kamprekke med Chicago Bulls som første hinder natt til torsdag.

Vertene har kun vunnet ni av sine 22 seneste kamper, noe som kan tilskrives et stadig mer lurvete forsvarsspill. Det gjør ikke tingene bedre at Derrick Rose må finne seg i å bli redusert til cheerleader resten av sesongen.

Like fullt besitter Bulls et mannskap som er i stand til å gjøre livet surt for rivalene fra Østkysten - spesielt dersom Joakim Noah er tilbake etter en fotskade. Det hefter imidlertid store spørsmålstegn ved franskmannen, noe som trolig betyr at hjemmelaget setter sin lit til Nazr Mohammed. 

Tradisjonelt sett har Miami slitt mot Bulls. 7-7 mot Chicago-klubben i løpet av de tre siste sesongene, er den svakeste innbyrdes statistikken Heats kan vise til mot noe lag. Sett i lys av lagenes nåværende formkurver, faller det seg likevel naturlig å satse på at Miami vinner natt til torsdag.

Etter å ha blitt omsatt til 20.00 i odds for bare et par uker siden, er LeBron James & Co nå nede i 4.00 på å vinne 33 strake kamper. Etter nattens kamp går turen videre til New Orleans, hvis lag satte punktum for Denvers 15 kamper uten tap, før Vestkystens mest toneangivende klubb - San Antonio - venter. Dette tegner til å bli riktig spennende...

I den andre enden av NBA-tabellen finner vi torsdagens motstandere Orlando og Charlotte.  

Magic har vunnet to kamper mer (18) enn sine høyst ordinære rivaler. Orlando ventes likevel å få en kjærkommen vitamininnsprøytning med Hedo Turkoglus comeback. Tyrkeren har nå sonet ferdig karantenen han ble ilagt for bruk av steroider.

Etter Orlandos tap mot Charlotte i januar, har laget kun vunnet fire kamper - noe som inkluderer nederlaget mot Bobcats.

Magics toppscorer - Arron Affalo - er ute resten av sesongen. Det betyr at du bør satse pengene dine på at The Cats kniper en sjelden NBA-seier med handicap -3.

Beste Spill: Sats på at Charlotte vinner mot Orlando med handicap til 1.91 i odds