NFL: Alt du har bruk for å vite før Packers v Bears


Green Bay Packers 1.38, Chicago Bears 3.05

Green Bay fikk seg en overraskelse av 49'ers i premiererunden.

Nå får Packers muligheten til å reise kjerringa mot selveste erkerivalen Chicago Bears.

Green Bay var suverene gjennom hele den ordinære fjorårssesongen. Inneværende sesong må de derimot klare seg uten merkelappen "Umulige å slå" Packers tapte nemlig i første runde - hjemme mot San Fransico 49'ers.

Det var i det hele tatt ikke mye å skrive hjem om. 49'ers dominerte kampen, og den ellers så suverene Aaron Rodgers hadde en trøblete kveld (selv om andre Quarterbacker sikkert hadde tatt til takke med 303 yards og to Touchdowns). Nederlaget vil kjapt være glemt dersom Packers tukter arvefienden natt til fredag norsk tid.

Gjestenes sesonginnledning var i motsetning til vertenes en oppløftende en. 41-21 mot Indianapolis Colts i en kamp hvor angrepsspillet fungerte perfekt. Bears' Quarterback Jay Cutler har gjennom årenes løp for kritikk for å kaste ballen til motstanderen i form av interceptions. Nå har han imidlertid bevist at han også kan kaste med millimeterpresisjon. Det hjelper selvsagt også at Bears nå har Brandon Marshall - en spiller som noterte seg for ni receptions, 119 yards og en Touchdown mot Colts - på laget.

Det er ikke snakk om å sette pengene på Packers til 1.35. Derimot frister det heller å sette noen kroner på antallet scorede poeng. Green Bay har som sagt en formidabel angrepsrekke, og dersom Chicago skal ha forhåpninger om å henge med, må Cutler kaste ofte og vel. Vi satser på over 51.5 poeng (overtid inkludert) til 1.92 i odds.